People Interactive, Cologne, Interior Design


Notice: Undefined variable: fieldgroup_html in /homepages/u61753/live/cms/wp-content/themes/pmo-wp-theme/bootstrap-pmo/functions.php on line 74

Commissioned to convert the interior within an old warehouse building in the Belgium quarter of Cologne, an office layout was conceived based on generous and natural use of space, while featuring elements of the old structure such as the arched ceiling. The result is an atmosphere created especially for the needs of creative minds, maintaining good communication and space for contemplation.

Facts

Client:
People Interactive
Location:
Cologne, Germany
Status:
Completed
Programme:
113 sqm office space

Credits

Interior Design:
PHILIPP MAINZER OFFICE FOR ARCHITECTURE AND DESIGN, planning phases 1-9
Team:
Anke Wollbrink
Furniture:
e15
Photography:
Constantin Meyer